CRUFT


International, dansk, svensk og klubchampion Zanira X-Spot Dixie har vundet en fantastisk sejr.


Mathilde Granberg, der ejer Dixie, fortæller her om en fantastisk tur.:

"Den 1. marts drog Dixie og jeg afsted på en helt fantastisk tur til Crufts med parson-venner fra Danmark, Sverige og Norge. På vej mod England tog vi en weekend i Holland med udstilling. Jeg havde ingen forventninger til resultaterne med håbede på det sidste CACIB i Holland og en top 5 placering i Open Class på Crufts.

Dixie startede godt ud med BOB med CAC og CACIB og blev tilmed shortlisted bland de sidste 6 i gruppen. Hun blev dermed International Champion.

Turen gik derefter videre til England og Crufts. Dixie var tilmeldt i Open Class, som var den største klasse med 18 tæver, hvor stort set alle var champions. Jeg blev utrolig overrasket, da hun gik hen og vandt klassen. Derefter gik hun ind og vandt bedste tæve. Sidst men ikke mindst blev hun bedst i racen ud af hele 111 parson, hvilket var den 4. største terrier race på Crufts i år.

Det har været en helt fantastisk og meget surrealistisk oplevelse, som har taget meget lang tid virkelig at forstå. Nu kan vi næsten ikke opnå mere indenfor udstilling, derfor satser vi nu lidt mere på agility, hvor vi håber på en plads på landsholdet til Nordisk Mesterskab i år."


Her er Dixie med sit diplom og flotte roset


Nyheder


To afstemninger i racegruppen
Det er nu muligt at gå ind og stemme på "Min side" - "Afstemninger" - om de to nedenstånede emner.

OBS: Der står i overskriften, at det er en avlsrestriktion i parson terrier, men som det står nævnt i teksten, er det korrekte at der er tale om en anbefaling - en lille men væsentlig detalje.

Afstemningerne kører fra den 24. januar til og med den 7. februar 2020.


Anne RasmussenAvlsanbefalinger for parson russell terrier.
Avlsanbefalinger for parson russell terrier er blevet vedtaget af DKK.


Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk er ejet og drevet af Dansk Terrier Klub.

Overvejer du en lille hundehvalp i familien har du her muligheden for et hurtigt overblik over aktuelle hvalpekuld.

Desuden har du muligheden for let at skabe kontakt til nogen af Danmarks mest engagerede Terrier opdrættere!